Cum sa nu te ador…?


 

femeie-frumoasa-apus-superb-xcry.roNu pentru ca spun eu. Nu pentru ca vad eu.Nu pentru ca simt eu. Nici pentru ca visez eu. Nu pentru ca te vreau eu. Nu pentru ca ma distragi. Nu pentru ca nu-mi ajunge energia sa-mi abtin privirea. Nu pentru fiorii diminetii. Nu pentru ca am incetat sa mai afirm cu aceeasi tarie ca sunt puternic. Nu pentru ca am scos de la naftalina ganduri de mult puse la pastrare. Nici cuvinte pe care nu stiam ca le mai stiu. Nu pentru ca ma inciti. Nici pentru ca nu o mai vad pe fiecare cealalta. Nu pentru ca ma enervezi. Nici pentru ca ma calmezi. Nu pentru ca nu sunt singurul. Nici de ardoarea competitiei. Nu pentru ca scriu acum. Nici pentru melodia ce o ascult. Nu pentru ca vinul are alta aroma. Nu pentru aura pe care poate doar eu o vad.Nu pentru ca admit ca se poate. Nu pentru ca dau eroare. Nu pentru ca am atins clapele dupa noua ani. Nici pentru ca nu a mai iesit nimic . Nu pentru ca parca mi-am piedut lista cu planuri rumegate sfert din viata-mi. Nu pentru ca te reneg. Nici pentru ca nu stiu daca m-accepti. Nu pentru ochii de pisica. Nici pentru emotia fierbanda. Nu pentru ca vreau sa-mi soptesti ceva….fara sa inteleg , doar ca sa mai soptesti odata. Nu pentru ca cetatea mea risca sa fie asuprita de tine , imposibilo. Nu pentru ca am aflat cine i-a inspirat pe cei mai multi artisti. Nu pentru ca vreau sa fiu eroul. Nici pentru ca vreau sa ma fac de ras , doar ca sa razi. Nu pentru ca vreau sa fiu al tau. Nu pentru ca musti. Nici pentru ca stii sa fugi. Nu pentru ca nu exista suficiente cuvinte…..

Nu pentru ca toate astea.

Toate astea pentru ca …… toata esti frumoasa. Esti , Femeie!

 

Corpul,ispita,privirea,zambetul si strambatura. Caracterul , nervii , sufletul sau orice altceva il substituie tie. Dorinta vizibila , apoi ia-o de unde nu-i. Ca o momeala de pescuit. Ca un truc cu disparitii si aparitii , ametitor.

Carti s-au scris , carti se vor scrie. De ce sa ascult pe altul povestindu-mi despre tine. Te citesc in ochi , si iti soptesc….magie.

Si vrei idealism. Vrei perfectiune. Si de fapt nu stii ce vrei. Parca depui efort sa ma convingi sa nu……

Dar te plac. Asta e , ghinionul tau. De ce nu ti-ai citit horoscopul , poate m-ai fi anticipat inainte sa ma apropii.

Din inertia caracterului meu , incerc sa te inteleg , sa te descifrez. Si apoi ma opresc. Fortat. De ce sa innebunesc. De ce sa tot incerc sa aflu din ce e facuta prajitura asta , in loc sa o savurez. Ce bun ar fi un „shut down” la umanul sistem de operare , creierul.

Doamne , cate ma faci sa vreau sa fac…..

Si totusi…..

Cine esti tu? De ce trebuie sa meriti totul? De ce treuie sa existe cuvantul „trebuie”?

Oare nu sunt egalul tau? Oare nu pot si eu sa vreau sa fiu cucerit? Oare cat sa insist? Oare eu nu merit? Oare eu nu sunt bun? Oare sunt fara suflet? Oare nu sunt om? Oare …?

 

My creier’s operating system is shutting down……..

Te plac , FEMEIE.

Te ador.

Multumesc ….. ca te cunosc,

                                            Un X.

PS: Te rog sa imi ierti paragrafele incitant-obraznice pe care le-am sters.

 

  My sources

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *