Vorbe de duh , mai in gluma mai in serios 1


Atunci cind ai nevoie sa descui o usa , cu miinile ocupate de zece pungi mari si grele… cheia se va afla in buzunarul opus miinii pe care cu greu ti-ai eliberat-o „. (Legea Degeaba suni)

„Singura data cind poarta se inchide singura e atunci cind ai lasat cheile pe dinauntru „. (Legea Futu-i pastele ma-sii de cheie)

„Cand ai mainile pline de unsoare incepe sa te gadile nasul „… (Legea Nasu vrea untura)

„Cand ti se pare ca totul merge foarte bine… e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important… „. (Legea Imi trag palme)

„Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sint disperati… e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei „.(Legea Inca n-a picat moneda)

„Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!” . (Legea Asta nu e viata)

„Vei ajunge fugind la telefon exact cit sa mai auzi cum cineva inchide receptorul”. (Legea Ghici cine a fost)

„Mereu sint doua filme bune pe doua programe diferite la televizor….dar mereu la aceasi ora”.. (Legea Isi bat joc de noi)

„Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata! (Legea Nu mai plescai !)

„Orice corp omenesc scufundat intr-o cada facind o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul! „. (Legea Cine dracu suna la ora asta??)

„Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!”.(Legea Nici sa ma cac linistit nu pot !!)

„Viteza vantului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!”. (Legea Chelul nu se agita)

„Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult…. Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! „. (Legea Sa-mi bag picioarele)

„Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intarzii doar 5 minute… vor fi toti deja prezenti … si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea N-am aripi la picioare)

CONCLUZIE: Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!

 

Un răspuns la “Vorbe de duh , mai in gluma mai in serios”

  1. […] #Articol nou ..: Vorbe de duh , mai in gluma mai in serios http://xcry.ro/fun/vorbe-de-duh-mai-in-gluma-mai-in-serios/ #Articol nou ..: Povesti cu talc ramase de la Socrates si Platon […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *