Ce este frumos intr-un accident de masina? 2


Daca nu iti imaginezi ce raspuns poti sa primesti la o astfel de intrebare, atunci iti recomandam sa urmaresti galeria foto de mai jos, unde, in centrul atentiei o sa gasesti cateva maldare de fier vechi special „aranjate” pentru o expozitie de arta contemporana.

Totusi, in galeria de arta a lui Dirk Skreber lucrurile stau fix invers. Probabil, masinile care sunt expuse au valorat un pic mai mult inainte de a ajunge sub lumina reflectoarelor.

Asadar, neamtul s-a hotarat sa faca o campanie clara pentru constientizarea populatiei asupra vitezei pe sosele si s-a hotarat sa arate intregii lumi cum poate ajunge o masina in urma unui impact.

Chiar daca totul trebuia sa functioneze precum o sperietoare de ciori, Dirk a avut surpriza sa primeasca laude pentru modul de prezentare. Iar campnia de constientizare s-a transformat intr-o galerie de arta.

 

[nggallery id=3]

2 răspunsuri la “Ce este frumos intr-un accident de masina?”

  1. admin spune:

    PS: Daca crezi ca ai poze cu un accident de-al tau mai frumos/artistic , trimite-mi-le si mie , te rog. !

  2. […] http://goo.gl/FDvLi via @Shareaholic. #Articol nou ..: Ce este frumos intr-un accident de masina? http://xcry.ro/fun/ce-este-frumos-intr-un-accident-de-masina/ #Articol nou ..: Tipuri de orgasm http://xcry.ro/fun/tipuri-de-orgasm/ #Mini test de inteligenta […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *